Taros Kami

Techik Tambo Minangkabau (Shanghai) Co., Ltd

alamat

No.118, Lane 3509, South Hongmei Jalan, Minhang District, Shanghai, Cina.

telepon

86-21-60671088-8860

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu, Minggu: Ditutup

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami