FAQs

FAQ

PYETJET MË TË SHPESHTA

1.What është komponentet kryesore të X-ray bagazheve skaner?

Sistemi transportues, sistemi Generator dhe Zbulimi

2.How për sigurinë e rrezatimit të X-ray bagazheve skaner?

Në përputhje me standardet ndërkombëtare, rrjedhje rrezatimi ≤0.5μsv / h.

3.What është aplikimi për detektor shpërthyese?

Forca ushtarake, vend publik, aeroport, etj

4.Can ju furnizimit dokumentacionin përkatës?

Po, ne mund të sigurojë dokumentacionin më të përfshirë certifikatat e Analiza / e konformitetit; sigurimit; Origjina, dhe dokumentet e tjera të eksportit, ku kërkohet.

5.Do të garantojë ofrimin e sigurt dhe të sigurt të produkteve?

Po, ne gjithmonë përdorim paketim me cilësi të lartë të eksportit. Ne gjithashtu përdorim paketim specializuar rrezik për mallrat e rrezikshme dhe të vlefshme, transportuesit ftohtë magazinimit për temperaturë artikujve të ndjeshme. paketimin Specialist dhe kërkesat jo-standarde paketim mund të pësojë një pagesë shtesë.

6.How për taksat e anijeve?

Kostoja anijeve varet nga mënyra që ju zgjidhni për të marrë mallrat. Express është zakonisht më e shpejtë, por edhe rruga më e shtrenjtë. Nga seafreight është zgjidhja më e mirë për shuma të mëdha. Pikërisht normat e mallrave ne vetëm mund të ju jap në qoftë se ne e dimë detajet e shumës, pesha dhe mënyrën. Ju lutemi të na kontaktoni për informacione të mëtejshme.