Product / Dizajn Industrial

më shumë

Rreth nesh

Safe me Techik

Techik Instrument Co., Ltd, me seli në Shanghai, është prodhuesi kryesor i inspektimit X-ray dhe teknologji të sigurisë së zbulimit metalike me IPR në Kinë. Kompania ka një ekip staf prej mbi 500 njerëz, duke përfshirë një R të lartë të talentuar & D ekip prej më shumë se 100 inxhinierë. Për shumë vite, ne kemi qenë duke u përqëndruar në zhvillimin e teknologjisë së sigurisë dhe kanë fituar arritje të rëndësishme. Të gjitha produktet janë prej botës të cilësisë së lartë dhe janë më të zgjidhjet të besueshme të sigurisë për zbulimin e armëve, eksplozivëve dhe kontrabandës. Deri tani, ne kemi qenë besuar partnerët e projekteve qeveritare të shumta dhe operacionet private të sigurisë. Ne premtojmë për të ofruar të gjithë klientët tanë shërbimin më të mirë, pas-shitjes mbështetje dhe produkt vlerë. Misioni ynë është që të përdorin teknologjinë tonë për të ndihmuar të mbrojtur shoqërinë. Safe me Techik!

aplikimi i produktit

më shumë