Производ / индустриски дизајн

Повеќе

за нас

Сеф со Techik

Techik Инструментот копродукции, Ltd, со седиште во Шангај, е водечки производител на Х-зраци инспекција и технологија за откривање на метал безбедност со правата на интелектуална сопственост во Кина. Компанијата располага со тим на персоналот на повеќе од 500 лица, вклучувајќи и врвот талентиран R & D тим од повеќе од 100 инженери. За многу години, ние сме биле фокусирање на развојот на безбедноста технологија и имаат освоено исклучителни достигнувања. Сите производи се од светот со врвен квалитет и се најсигурни решенија за безбедност за откривање на оружје, експлозиви и contrabands. До сега, ние сме биле доверливи партнери на бројни владини проекти и приватните безбедносни операции. Ние и ветуваме да им понуди на сите наши клиенти најдобра услуга, по-продажба поддршка и вредност на производот. Нашата мисија е да ги користат нашите технологија да помогне во зачувувањето на општеството. Сеф со Techik!

примената на производот

Повеќе